Etikettarkiv: säpo

Din tystnad – Islamisternas effektivaste vapen

hotbild sverige

 

Bli inte rädd, bli arg!

Bli inte rädd, bli ledsen!

Bli inte rädd, ställ dig upp och ge motstånd!

Var inte rädd för terrorister, bli arg på, protestera och agera mot dess allierade mitt i bland oss som ständigt låter det ske. I ett samhälle där förståndet, modet och realismen styr behövs väldigt få materiella vapen, militärer och säkerhetspoliser.

Varje du som låter dina skattepengar finansiera trossamfund som bereder grogrund för för denna radikalisering och extremism utan att protestera, är medskyldig.

Varje du som låter journalister ursäkta, hitta undanflykter och försvara vad som faktiskt är orsaken bakom alla dessa terrorist-dåd utan att protestera, är medskyldig.

Varje du som låter politiker ha obefintliga kontroller på vilka som strömmar in och befinner sig i Sverige och Europa utan att protestera, är medskyldig.

Varje du som låter ledande politiker sätta oss svenskar och de riktiga flyktingar som söker skydd här i fara med sin förkastliga politik och svaga  ledarskap utan att protestera, är medskyldig.

Varje du som är rektor, kommunalråd, kommunchef eller sitter på annan ledande position i samhällets tjänst och undlåter dig att agera och säga ifrån när folk inte rättar sig efter svenska regler, lagar och demokratiska grundsyn, är medskyldig.

ÄR DET BARA VAD ”ALLA ANDRA” GÖR SOM RÄKNAS?

VEM ÄR I SÅ FALL DESSA ”ALLA ANDRA”?

DET FINNS INGA ”ALLA ANDRA”, DET FINNS BARA ALLA DU OCH JAG.

DET ÄR FAKTISKT VAD VARJE DU OCH JAG GÖR OCH SÄGER SOM RÄKNAS OCH GÖR SKILLNAD.

Så gör ditt val; ska du sitta tyst och låta ondskan segra ELLER ska du stå upp emot, protestera och göra allt DU kan för att besegra den.