lidingöbron, klippt

Vi kan träna vårt inre precis som vi kan träna vårt yttre. Den psykiska och mentala förmågan går att träna upp och utveckla hela livet.

Mental träning innefattar just hur du träna upp din mentala styrka och förmåga. Som jag arbetar innebär det att du får lära dig att ta kontrollen över ditt liv. Tankar, känslor och beteenden kan du själv styra över och därmed ditt välmående.

Upplevd stress, nervositet och prestationsångest är känslotillstånd jag upplever som det vanligaste problemet hos individer i dagens ”prestations-samhälle”. För detta har jag utvecklat många övningar och metoder som har haft stor framgång hos mina klienter.

För frågor och tidsbokning: info@erikaohlsson.se

Exempel på områden jag arbetar med.

 • Stresshantering
 • Motivation
 • Självförtroende
 • Självkänsla
 • Upplevd kontroll
 • Upplevd ångest och prestationsångest
 • Mål
 • Struktur
 • Meditation
 • Mindfulness

 

Ett svar på ”Om mental träning

 1. Hej, Erika

  Jag heter Johanna är 29ar och spelar innebandy pa elitniva i Schweiz. Hösten 2016 skadade jag knät illa och har sedan dess varit borta fran spel.

  Nu börjar det närma sig comeback, mitt knä är snart spelklart men jag har insett att mitt huvud inte är det.

  Skulle du kunna hjälpa mig? (via Skype)

  / Johanna Dahlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *