berg himmel hav

 

 

 

 

Vi kan träna vårt inre precis som vi kan träna vårt yttre. Den psykiska kapaciteten går att träna upp och utveckla hela livet.

Mental träning innefattar just hur du kan träna din mentala styrka. Som jag arbetar innebär det att du får lära dig att styra ditt eget liv. Tankar, beteenden och känslor kan du själv styra över och därmed ditt välmående.

Jag har utvecklat många övningar och metoder som hjälper dig att ta kontroll över ditt liv, vilka har haft stor framgång hos mina klienter.

Det har tagit mig många timmar av studier, mycket träning och en gedigen livserfarenhet att komma till den punkt i livet där jag nu känner att jag styr över mitt inre ,såsom tankar och känslor. Det är med stor glädje som jag gärna delar med mig av dessa ackumulerade kunskaper och erfarenheter i mina sessioner med dig och andra – att ta mental kontroll över ditt liv, vad som sker och därmed konsekvenserna.

Med mental träning kan du hitta ditt inre lugn, struktur i livet, lära dig att hantera situationer du upplever stressiga och pressande,bättre sömn och en bättre totalhälsa, mentalt och fysiskt.

För tidsbokning och frågor: info@erikaohlsson.se

 

<fb:like>

 

 

 

 

erika
erika.ohlsson@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *