apa duva

 

Oavsett vad du tycker om dig själv idag – även om du skulle vilja vara smalare, rikare, starkare eller ha ett bättre jobb kan du göra dig själv en tjänst och acceptera att du är precis så som du är i dag.

Just NU är allt precis som det är och inget annat ,eller hur? Efter du har accepterat att nuläget är precis som det är, har du en mycket bra grund till att göra de förändringar du vill göra.

Att acceptera innebär att sluta strida mot dig själv, det innebär att du accepterar fakta och verkligheten. Det innebär INTE att du behöver vara nöjd och stanna kvar där du är. Det innebär bara att sluta strida mot dig själv och i stället använda energin till att göra de förändringar du behöver göra för att nå dit du vill.

Vem är den enda personen du kan förändra? Det är du själv eller hur! När du förändrar din egen inställning, attityd och dina handlingar kommer du dock att märka hur även världen runt dig förändras.

acceptance

 

Den här lilla texten fick jag av min mycket kloka, vackra vän och mentor Jessica H. Vi bodde grannar vid Sunset blv. i Los Angeles. The city och Angels.

 

erika
erika.ohlsson@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *